loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Onderhoud

Onderhoud is voor iedere auto noodzakelijk. Door regelmatig en goed onderhoud uit te laten voeren voorkomt u niet alleen reparaties, het zorgt er ook voor dat u zorgeloos kilometers kunt blijven maken.

Niemand wil stressvol in de auto zitten met de angst dat er wat mis is.

Kleine beurt

Bij een kleine beurt worden de olie en andere vloeistoffen van uw auto ververst en lopen we verschillende plekken na waar slijtage in een vroegtijdig stadium kan worden ontdekt. Denk hierbij aan de schokdempers, accu en verlichting.

Wij raden een kleine onderhoudsbeurt jaarlijks of om de 15.000 kilometer aan.

Grote beurt

Bij het uitvoeren van een grote beurt wordt uw auto onderworpen aan een uitgebreide inspectie. De technische staat van uw auto wordt inzichtelijk, eventuele problemen worden opgespoord en na uw goedkeuring verholpen. De uitlaat, banden en motorische onderdelen worden onder andere beoordeeld.

Daarnaast worden bij de grote beurt ook de motorolie, oliefilter en interieurfilter vervangen. Andere vloeistoffen worden waar nodig aangevuld.

Wij raden een grote onderhoudsbeurt om de twee jaar aan.

Bij alle mankementen die worden geconstateerd nemen wij contact met u op. Bij Autobedrijf Foolen voeren wij geen reparaties uit zonder dat u hier toestemming voor heeft gegeven. Zekerheid in de auto begint bij Autobedrijf Foolen.

 

Content Image 13

Werkplaatsafspraak plannen?

Morgen Internet - Zorgeloos website