loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Eerlijk advies op maat

Naast autoverkoop, bieden wij ook een gevarieerd pakket diensten aan om de aan- of verkoop van uw auto zo makkelijk mogelijk te maken. Van financiering en garantie tot pechhulp. Bekijk hieronder ons totale aanbod diensten en neem gerust contact op bij vragen.

 

Financieren

Als ondernemer kan het aantrekkelijk zijn om een auto te leasen. De auto wordt op afbetaling gekocht, waardoor u niet het volledige bedrag hoeft te betalen.

Bekijk item
Sub Page Listing Image

Verzekeren

Een auto mag onverzekerd niet de weg op. Als fullservice autobedrijf kunnen wij u ook helpen met de verzekering van uw nieuwe auto. Alles onder één dak geregeld, van aanschaf tot onderhoud en het verzekeren, wij regelen het.

Bekijk item
Sub Page Listing Image

Garantie

Zekerheid is iets wat iedereen graag heeft. Het hebben van een betrouwbare auto is daar een onderdeel van. Bij Autobedrijf Foolen zetten wij een stap extra om u die zekerheid te kunnen bieden, iedere occasion wordt standaard geleverd met 1 maand volledige garantie.

Bekijk item
Sub Page Listing Image

Inkoop

Uw auto verkopen aan Autobedrijf Foolen? Ook dat is mogelijk. Wanneer u uw auto wilt inruilen tegen een van onze occasions is dat mogelijk, maar wij kopen ook auto’s in zonder dat de huidige eigenaar een auto bij ons afneemt.

Bekijk item
Sub Page Listing Image

Pechhulp

Ondanks alle controles die wij uitvoeren, kan het soms onverhoopt voorkomen dat u stil komt te staan. Om ervoor te zorgen dat u binnen de kortste keren weer onderweg bent, bieden wij pechhulp aan.

Bekijk item
Sub Page Listing Image
Morgen Internet - Zorgeloos website